Миколаївські «батьківщинівці» залучають до області інвесторів

Голова Миколаївського осередку «Батьківщини» та перший заступник голови обласної робочої групи для проведення перевірки додержання виконання законодавчих актів КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв», Михайло Соколов продовжує роботу з відновлення роботи аеропорту.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», днями за ініціативи Михайла Соколова, аеропорт відвідала група потенційних інвесторів з ОАЕ.

«Закон вимагає проведення відкритого конкурсу у випадку наявності декількох зацікавлених компаній, чого ми вже досягли. Перша «п’ятірка» світових аудиторських компаній, що має величезний досвід з пошуку інвесторів, готова співпрацювати з нами. Потенційні інвестори підтвердили високий рівень готовності до участі в конкурсі. Депутати Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» готують найкращий варіант інвестиційного плану і умов розвитку міжнародного аеропорту, який буде винесено на розгляд сесії обласної ради», — зазначив Михайло Соколов.

За словами очільника обласної «Батьківщини», міжнародний аеропорт «Миколаїв» за характеристиками один з кращих в Україні. Злітно-посадкова смуга довжиною в 2 кілометри 550 метрів може приймати найбільш вантажопідйомні літаки. Зараз з інженерно-технічної точки зору він знаходиться у задовільному стані. Ремонту потребує лише поверхневе покриття, слід місцями замінити верхній шар, щоби пройти сертифікацію і отримати право для майбутніх злетів-посадок.