Миколаївські «батьківщинівці» засудили дії депутата-українофоба

Депутати Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» висловили невдоволення діями депутата Миколи Скорого, який порушує регламент обласної ради та не поважає державні символи.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина»,  аргументи, якими керувалися партійці, підтримали й інші депутати обласної ради. Микола Скорий під час виконання Державного Гімну на сесії не встав з місця, що викликало резонанс в суспільстві. Окрім цього, він ігнорує роботу обласної ради, депутатом якої обраний.

«Мені неприємно перебувати у залі з людиною, яка свідомо не встає при виконанні Гімну України. Ця людина дискредитує звання народного обранця. Ми запропонували осудити депутата та запропонувати йому добровільно скласти мандат», — зазначив керівник фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Михайло Соколов.

Депутати облради підтримали «батьківщинівців» та засудили дії Миколи Скорого.