Миколаївські «батьківщинівці» заявили про початок збору підписів проти продажу української землі

Керівники Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» провели прес-конференцію для представників місцевих ЗМІ, де оголосили про початок збирання підписів громадян проти продажу сільськогосподарської землі.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина», тема, яку підняли у своїх виступах  місцеві лідери, викликала великий інтерес та зацікавленість з боку журналістів.

«Ми організуємо збір підписів у всіх районах, у всіх містах області, щоб з’ясувати, як люди взагалі ставляться до продажу землі. Як відомо, окружний суд Києва заборонив проведення референдуму за народною ініціативою, втім «Батьківщина» не має наміру припиняти боротьбу і ініціює проведення всенародного опитування. До нас звертаються виборці, які повідомляють про чисельні факти зловживань в земельних питаннях. Ми зобов’язані захистити інтереси селян», — зазначив лідер миколаївських партійців Михайло Соколов.

Заступник голови обласного осередку ВО «Батьківщина» Олег Кравець засудив бездіяльність президента в ситуації, що склалася, адже голова держави міг би врахувати думку народу та підписати указ про проведення референдуму. Як боєць АТО, Олег Кравець висловив обурення тим, що українська земля, за яку він та його побратими проливали кров, може бути розкрадена олігархами та продана за безцінь.