Миколаївські «батьківщинівці» зажадали від влади негайних дій з ремонту доріг

Депутати місцевих ради від ВО «Батьківщина», громадські активісти  Первомайського, Врадіївського, Кривоозерського районів Миколаївщини та міста Первомайська взяли участь у сесії Миколаївської обласної ради, де розглядалося питання з приводу ремонту зруйнованих доріг.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці спробували потрапити на прийом до миколаївського губернатора, але той відмовив у зустрічі. Тож вони виступили в сесійній залі обласної ради.

«Склалася вкрай жахлива ситуація на ділянці дороги місцевого значення R-75 від Первомайська до Кривого Озера через наявність великої кількості ям. Фактично траса стала непроїзною. На жаль, виконавча влада відсторонилася від вирішення болючої проблеми мешканців декількох районів області. Тож ми від імені наших виборців звернулися до депутатів Миколаївської обласної ради з вимогою почути громадян та виділити кошти на якісний ремонт дороги», — зазначив очільник миколаївських «батьківщинівців» Вадим Підберезняк.