Миколаївські «батьківщиновці» проти продажу землі (ВІДЕО)

Відкриття ринку сільськогосподарської землі, яке планує протягти влада — це афера і катастрофа, наслідки якої неможливо буде виправити. 

Україна має 42 мільйони гектарів сільськогосподарської землі — це 72% території України. Земля — не товар! Її не можна виробити, її кількість обмежена і не відновлюється.

Закон про ринок землі, внесений на розгляд Верховної Ради:

не встановлює запобіжників від продажу землі іноземцям — через підставні схеми за участі українських компаній. Земля може опинитися в руках іноземців, в тому числі — з країни-агресора! МИ ВОЮЄМО І ГИНЕМО ЗА НАШУ ЗЕМЛЮ НА СХОДІ, А ВЛАДА ХОЧЕ ПРОСТО ПРОДАТИ ЇЇ ВОРОГУ!

-встановлює неадекватне обмеження на продаж землі в одні руки: 200 тисяч гектарів! Це означає, що всі землі в межах нашої області будуть сконцентровані в двох-трьох руках! В жодній країні світу такого немає.

-вбиває українських фермерів. Агрохолдинги і іноземні корпорації витіснять малих і середніх сільгосповиробників з ринку.

-вбиває українську землю. Великим корпораціям українська земля потрібна як місце для вирощування сировини. Ніхто не дбатиме про землю, її належне використання, правильний сівообіг, відпочинок, екологію: ГОЛОВНЕ ДЛЯ НИХ — ЦЕ ШВИДКА ВИГОДА.

-вбиває українське село. Немає своєї землі — немає роботи. Немає роботи — немає сенсу жити в селі.

Останнє соціологічне дослідження групи «Рейтинг» свідчить:

 73% українців — проти продажу землі

81% українців — проти продажу української землі іноземцям

74% українців — за проведення референдуму з цього питання.

 231 МІСЦЕВА РАДА УХВАЛИЛА РІШЕННЯ ПРО НЕПРИПУСТИМІСТЬ ЗАПРОВАДЖЕННЯ РИНКУ ЗЕМЛІ!

«Батьківщина» послідовно виступає проти ВІДКРИТТЯ ринку землі в Україні, проти великих агрохолдингів і за підтримку фермерства, малого і середнього сільгоспвиробництва. Фермерський уклад сільського господарства є найбільш ефективним у світі. Держава Україна має робити все для того, щоб допомогти українським фермерам стати на ноги, бути конкурентноздатними.

Для цього треба:

-навести лад в земельних кадастрах, щоб точно знати, де, скільки і якої землі є в державі і в приватній власності;

-навести лад в банківській сфері, щоб фермер мав доступ до простих і дешевих (2-4% річних) кредитів для нормального ведення бізнесу;

-навести лад на страховому ринку, щоб кожен малий і середній сільгоспвиробник міг страхувати свої врожаї.

Саме тому «Батьківщина» голосуватиме проти відкриття ринку сільськогосподарської землі і робитиме все можливе, щоб не допустити ухвалення цього закону.

Партія і її лідер Юлія Тимошенко вимагає:

-провести Всеукраїнський референдум, на якому українці мають вирішити, можна чи не можна відкривати ринок сільськогосподарської землі (взагалі, а не лише іноземцям!)

-створити Державний фонд, який зможе викуповувати приватні паї за ринковими цінами у тих власників, які хочуть продати свою землю.

-негайно зняти з розгляду всі законопроєкти про відкриття ринку землі.

-ухвалити продовження мораторію на продаж землі ще на рік.

-створити Всеукраїнську координаційну раду для відпрацювання стратгеії розвитку фермерства, малого і середнього сільгоспвиробництва.

Ми закликаємо всіх НЕБАЙДУЖИХ СТАТИ НА ЗАХИСТ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ. ЦЕ — НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО, ЯКЕ ЗА КОНСТИТУЦІЄЮ НАЛЕЖИТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. ЦЕ — МАЙБУТНЄ НАШОЇ НАЦІЇ, ЗАПОРУКА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ПРИЙДЕШНІХ ПОКОЛІНЬ.

НЕ ДАМО ВЛАДІ РОЗПРОДАТИ ЗЕМЛЮ, РОЗПРОДАТИ УКРАЇНУ!

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31