Миколаївські депутати рад всіх рівнів від «Батьківщини» взяли участь у з’їзді депутатів, що відбувся в Одесі.

19 березня в Одесі відбувся широкомасштабний захід, організований ВО «Батьківщина» для депутатів місцевих рад Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Очолив делегацію Миколаївської області голова обласної організації Михайло Соколов. Всього у заході взяли участь понад 250 депутатів. Перед присутніми виступили перший заступник голови ВО «Батьківщина» Іван Кириленко, нинішні народні депутати України від «Батьківщини» Вадим Івченко та Альона Шкрум, народні депутати України попередніх скликань Олексій Кучеренко, Олена Шустік, Сергій Терьохін, Андрій Павловський, експерти та впливові особи ВО «Батьківщина». Учасники зібрання працювали на пленарній частині та у трьох секціях, — «бюджетна та соціальна політика», «аграрна політика, земельні питання, децентралзація та місцеве самоврядування» і «ЖКГ, тарифна політика та діяльність ОСББ».

DSC_0084DSC_0079DSC_0077DSC_0076DSC_0072DSC_0069DSC_0064DSC_0059DSC_0060DSC_0036DSC_0034DSC_0037DSC_0051DSC_0111DSC_0039DSC_0116

(Інформація оновлюється)