Миколаївські депутати від «Батьківщини» взяли участь у бізнес-форумі «Миколаїв-Батумі»

Депутати Миколаївської обласної ради, «батьківщинівці» Михайло Соколов, Сергій Чмир та Ігор Івануна зустрілися з делегацією Аджарської Автономної Республіки в ході міжнародного форуму, що відбувся в Миколаєві.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на форумі місцеві депутати обговорили перспективи співпраці з Грузією та розглянули проекти, в яких зацікавлені обидві сторони.

Так, голова обласного осередку «Батьківщини» Михайло Соколов вважає корисним досвід Аджарії відносно розвитку туризму та транспортного сполучення. Нині саме миколаївські «батьківщинівці» спрямовують зусилля на відновлення роботи Міжнародного аеропорту «Миколаїв».

«Для мене особисто надто важливим став обмін досвідом з грузинськими колегами з приводу подолання корупції. На жаль, уряд Яценюка, який позиціонував себе, як уряд реформ, не тільки не позбавився ганебного для України явища, а навпаки приростив корупцію в нечуваних масштабах. Працювати бізнесу в умовах тотальних перевірок та вимагань хабарів просто нереально», — зазначив керівник фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Сергій Чмир.

В ході форуму його учасники провели двосторонні ділові зустрічі, намітили перспективи партнерства в галузях туризму, морегосподарського комплексу, будівництва, сільського господарства.

DSC_0273DSC_0274DSC_0287DSC_0278