Миколаївські партійці підбили підсумки року

Миколаївська обласна парторганізація ВО «Батьківщини» на засіданні розширеного бюро підсумувала роботу у 2018-му році року та визначила пріоритетні завдання на 2019-ий. В заході взяли участь керівники міських та районних парторганізацій, представники ГО «Батьківщина молода», члени «Антикорупційного бюро», депутати різних рівнів від «Батьківщини».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Рік був знаковим та таким, що спонукає на подальші перемоги. По-перше, «батьківщинівці» по всій Україні, в тому числі, і в Миколаївській області, стабільно виграють у виборах до ОТГ. Тож є упевненість в перемозі команди на президентських виборах. По-друге, ми змогли протистояти нападкам та тискам з боку діючої влади. І головне, — ми отримали від лідера партії чіткий дороговказ, Новий курс України, який разом втілюватиме в життя після кардинальної зміни влади в країні», — зазначив очільник миколаївських партійців Михайло Соколов.

На заході обговорені питання ведення передвиборної кампанії, відбулася відверта розмова про нагальні проблеми країни та області, визначені шляхи протидії адмінресурсу та ймовірним провокаціям під час передвиборчих перегонів.