Миколаївські партійці привітали особливих дітей

Представники Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» завітали на свято останнього дзвоника на запрошення педагогічного колективу та батьків до спеціальної загальноосвітньої школи інтернату №3 Миколаївської обласної ради.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», місяць тому до очільника партійців Михайла Соколова звернулися батьки з проханням допомогти у збереженні школи-інтернату, яку влада намагається закрити. З того часу миколаївські «батьківщинівці» взяли під опіку цей навчальний заклад, де виховуються діти з особливими потребами.

«Сподіваюсь, що ми зустрінемося з вами і наступного навчального року саме в цьому закладі, який зможемо захистити. Як депутат обласної ради, обіцяю, що гостро поставлю на сесію питання стосовно необхідного ремонту та добудови спального корпусу. На жаль, інколи влада допускає помилки, які слід виправляти. Такою помилкою було рішення про закриття школи», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

Очільник миколаївських партійців привітав присутніх зі святом та передав школі книжкові набори біблейської тематики.