Миколаївських «батьківщинівців» підтримують народні депутати

В смт Казанка Миколаївської області відбулася конференція місцевого районного партосередку ВО «Батьківщина», в якій взяли участь народний депутат України Олександра Кужель та голова обласного осередку Михайло Соколов.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в Казанківському районі 24 грудня вибори відбудуться до двох громад, — Володимирівської сільської та Казанківської селищної. «Батьківщинівці» висунули 40 кандидатів у депутати та двох кандидатів на посади голів ОТГ.

«Переконана, що миколаївські «батьківщинівці» отримають перемогу на виборах 24 грудня. Втім слід плідно попрацювати. Маємо дійти до кожного виборця та роз’яснити позицію нашого лідера та партії з нагальних питань. Можете розраховувати на підтримку народних обранців від «Батьківщини», — зазначила, звернувшись до делегатів конференції народний депутат України Олександр Кужель.