Миколаївський «батьківщиневець» заявив про проблеми бійців

Перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець взяв участь у зібранні з нагоди річниці створення громадської організації «Миколаївський обласний союз ветеранів та учасників АТО».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», Олег Кравець, який боровся на Донбасі, під час заходу з’ясував нагальні питання побратимів.

«На жаль, проблеми були й залишаються. Бійці обурені тим, що війну на Донбасі називають зоною проведення АТО. Там справжня війна, а не АТО. І про це слід кричати. Нехай знає влада і президент. Тож і до бійців слід ставитися, як до учасників бойових дій, а не як до «АТОшників», — зазначив Олег Кравець.

За словами «батьківщинівця», який постраждав через події на Сході країни, нинішня влада має чітко визначити статус людини, яка воювала. Адже так зване свідоцтво «воїн АТО» не має жодних наслідків стосовно пільг та соціальних послуг.

2крав крав3