Миколаївський «батьківщинівець»-АТОвець заявив про неприпустимість введення «формули Штайнмаєра»

Перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», учасник АТО-ООС Олег Кравець виступив в ефірі суспільного радіо «Миколаїв», де висловив обурення з приводу застосування «формули Штайнмаєра» відносно України.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Варіант розвитку подій, який пропонується так званою формулою, є неприпустимим для України. Там, де вона застосовувалася, наприклад, в Грузії та Молдові, досі знаходяться російські війська. Нас просто не зрозуміють хлопці, які воюють на Сході України, не зрозуміють родичі тисяч загиблих бійців. Не може бути ані перемир’я, ані амністії для бойовиків, ані виборів на окупованих територіях», — зазначив «батьківщинівець» Олег Кравець.

На його думку, слід назавжди відмовитися від «Мінських» угод, а працювати в «Будапештському» форматі, про що неодноразово заявляла лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.