Миколаївський «батьківщинівець» бореться за блокаду постачання вантажів з Донбасу на передовій

Перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», учасник АТО Олег Кравець виїхав в зону проведення бойових дій, аби підтримати активістів, які виступають за недопущення торгівлі з окупованим Донбасом.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», своїми конкретними діями партієць доводить незгоду з політиками, що провокують заворушення.

«На жаль, Миколаївська обласна рада не підтримала вкрай важливу ініціативу фракції ВО «Батьківщина». Ми пропонували звернутися до вищих органів влади з вимогою припинити закупівлю вугілля та інших вантажів з Донбасу. Вважаю, що представники всіх демократичних сил мають приєднатися до нас. Адже українська влада фактично фінансує сьогодні тероризм та окупацію, купуючи в так званих ЛНР та ДНР вугілля», — зазначив лідер миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов.

На його думку така позиція діючої влади є аморальною по відношенню до всіх українців, особливо тих, хто боронить українську незалежність на Сході країни. Михайло Соколов повністю підтримує дії однопартійця Олега Кравця.