Миколаївський «батьківщинівець» допомагає армії

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Чмир та трудовий колектив очолюваного ним підприємства зібрали черговий вантаж для відправки до зони проведення АТО. Продуктові набори були передані волонтеру Сергію Соломону, який провів зустріч з працівниками ДП «Агрономія» та розповів про ситуацію на Сході країни.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», Сергій Чмир постійно надає допомогу бійцям та відправляє на передову продукти харчування, оргтехніку, обладнання.

«Сім разів був в зоні проведення АТО, передавав воїнам подарунки від жителів Арбузинського району, зокрема від керівника ДП «Агрономія» Сергія Чмир. Хлопці щиро вдячні таким людям, які дбають про них, проявляючи справжній патріотизм. Спасибі вам за людяність, за щире серце, за те, що переймаєтеся долею країни. Якби не тисячі таких людей, як ви, українським воїнам було б непросто», — звернувся до трудового колективу Сергій Соломон.

Волонтер передав український прапор з підписами від воїнів і вже використаний в боях боєприпас, як символ військової вдячності за підтримку. Директор підприємства, «батьківщинівець» Сергій Чмирь подякував Сергія Соломона за відвагу, мужність, ініціативу в справі волонтерства.