Миколаївський «батьківщинівець» допомагає сільським школам

Депутат Миколаївської обласної ради член фракції «Батьківщина» Ігор Івануна подарував Новобогданівській загальноосвітній школі Миколаївського району мультимедійну систему.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», це не перший подарунок сільським школам району від Ігоря Івануни. Він за рахунок власних коштів купує та передає навчальним закладам сучасне обладнання.

«Педагогічний і вчительський колектив Новобогданівської ЗОШ Миколаївського району висловлює свою вдячність депутату Миколаївської обласної ради від партії ВО «Батьківщина» Ігорю Івануні. Варто відзначити, що молодий депутат та підприємець не розповсюджується про своє спонсорство. Він часто дарує школам дуже потрібні подарунки, за що велике спасибі від наших учнів, батьків та вчителів», — зазначила від імені дирекції школи Ірина Якубенко.

На думку депутата-«батьківщинівця» Ігоря Івануни, варто робити все задля того, щоби сільські школи позбулися відчуття другорядності. А сільські діти були забезпечені сучасним обладнанням, яке сприятиме підвищенню рівня навчального процесу.