Миколаївський «батьківщинівець» допомагає сільським школам

Депутат Миколаївської обласної ради член фракції «Батьківщина» Ігор Івануна подарував Новобогданівській загальноосвітній школі Миколаївського району мультимедійну систему.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», це не перший подарунок сільським школам району від Ігоря Івануни. Він за рахунок власних коштів купує та передає навчальним закладам сучасне обладнання.

«Педагогічний і вчительський колектив Новобогданівської ЗОШ Миколаївського району висловлює свою вдячність депутату Миколаївської обласної ради від партії ВО «Батьківщина» Ігорю Івануні. Варто відзначити, що молодий депутат та підприємець не розповсюджується про своє спонсорство. Він часто дарує школам дуже потрібні подарунки, за що велике спасибі від наших учнів, батьків та вчителів», — зазначила від імені дирекції школи Ірина Якубенко.

На думку депутата-«батьківщинівця» Ігоря Івануни, варто робити все задля того, щоби сільські школи позбулися відчуття другорядності. А сільські діти були забезпечені сучасним обладнанням, яке сприятиме підвищенню рівня навчального процесу.

 

 

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» готує подання до Конституційного суду щодо скасування підписаного президентом закону про гральний бізнес

Докладніше

«Кандидати в депутати не повинні потрапляти в залежність від партії» — Вадим Підберезняк

Докладніше

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31