Миколаївський «батьківщинівець» допомагає військовій частині

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Чмир забезпечив постачання будівельних матеріалів для потреб 79-ої окремої десантно-штурмової бригади.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку партії, саме Сергій Чмир власним коштом зводить для бійців легендарної 79-ки новий двосхилий дах з профнастилу.

За словами командира бригади Валерія Курача, завдяки допомозі таких патріотичних українців, як Сергій Чмир, роботи завершаться найближчим часом, а військові у зимовий період отримують комфортні умови для проживання.

«З перших днів війни надаю допомогу наших хлопцям, що боронять нашу незалежність. Тільки з села Агрномія Арбузинського району, в якому я працюю керівником, до зони АТО, відправилися 33 односельця. Як можна їх не підтримати? Намагаюсь робити реальні справи, а не розводити балачки. Завжди відгукуюсь на прохання керівництва 79-ої бригади», — зазначив «батьківщинівець» Сергій Чмир.