Миколаївський «батьківщинівець» допоміг дитсадку

Завдяки фінансовій підтримці депутата Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Анатолія Ніколенка вдалося провести ремонт в дитячому садку «Якідка» села Щасливе Березанського району.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина», за рахунок виділених депутатом коштів придбано м’який інвентар в дошкільний заклад, постільну білизну, подушки, покривала на ліжка, рушники, фіранки в музичну залу.

«Вихованці дитсадка та педагогічний колектив дякують всім, хто брав активну участь у відновленні закладу та його облаштуванні. Зокрема, депутату Миколаївської обласної ради Анатолію Ніколенку. Добре, що у таких людей слово не розходиться зі справою.  Нехай гарні справи будуть на радість людям, особливо дітям», — зазначила  завідуюча дитячим дошкільним закладом «Ягідка» Рита Бондарець.

Дитсадок у Щасливому вдалося відродити тільки в результаті спільних зусиль громади та благодійників. Відтепер 22 маленьких вихованця «Ягідки» перебуватимуть в комфортному затишному будинку.