Миколаївський «батьківщинівець» допоміг районній лікарні

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитро Гуринчук направив кошти, які виділяються для здійснення депутатської діяльності, на допомогу Миколаївській центральній районній лікарні та відновлення пам’ятників.

Як повідомляє прес служба Миколаївської обласної парорганізації ВО «Батьківщина» на ці цілі депутат спрямував 200 тисяч гривень.

«Не можна залищатися байдужим в той час, коли Україна та весь світ бореться з пандемією коронавірусу. Вважаю, що допомоги потребують саме районні лікарні, які, на жаль, не забезпечені необхідним обладнанням, засобами захисту лікарів. Тож перерахував лікарні Миколаївського району 50 тисяч гривень», — зазначив Дмитро Гуринчук, який входить до міжфракційної групи «Миколаївщина — наша Батьківщина».

Крім того, партієць направив 100 тисяч гривень на ремонт та відновлення пам’ятника героям-визволителям від німецько-фашистських загарбників у с. Ковалівка, Миколаївського району та 50 тисяч гривень на благоустрій біля монумента Сталевому солдату в м. Нова Одеса.