Миколаївський «батьківщинівець» організував школярів на корисну справу

Перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Олег Кравець разом із воїнами АТО оголосили акцію для учнів по збиранню макулатури. Кошти, виручені від здачі макулатури, підуть на придбання комп’ютерного класу в школу села Гранітне Донецької області.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», першими до акції приєдналися учні гімназії №3 м.Миколаєва. Діти вже зібрали майже одну тонну старого паперу. Для купівлі класу потрібно сто тонн.

«Ідея придбати комп’ютерний клас для дітей Сходу країни виникла у тих, хто воював в АТО, членів громадської організації «Українська асоціація інвалідів АТО». Зокрема, ініціював захід відомий волонтер, боєць АТО Ілля Шполянський. Ми вважаємо, що діти, які навчаються в умовах війни, не можуть бути обділеними та потребують сучасної техніки для занять. Радує, що учні, вчителі та батьки з Миколаєва із   захопленням та завзятістю взялись за процес збору макулатури для придбання комп’ютерного класу», — зазначив перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», учасник АТО Олег Кравець.