Миколаївський «батьківщинівець» отримав нагороду

На сесії Миколаївської обласної ради Олег Кравець, заступник голови Миколаївської парторганізації ВО «Батьківщина», нагороджений відзнакою «За заслуги перед Миколаївщиною» ІІ ступеня. Як повідомляє прес-служба обласного партійного осередку ВО «Батьківщина», нагорода вручена «за вагомий особистий внесок у справу захисту української держави та її народу, особисту мужність та відвагу, проявлені під час захисту територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов’язків». Олег Кравець навесні 2013-го року записався до добровольчого загону, у 2014-2015 роках служив на Донбасі у складі розвідки 28-ої окремої механізованої бригади, отримав поранення, втім продовжив активну громадську діяльність. Ще у 2004-му році вступив до лав ВО «Батьківщина», є депутатом Вітовської районної ради від ВО «Батьківщина». «Стримано ставлюся до різних нагород. Не за них ми воювали. Але приємно, що ця відзнака саме від громади Миколаївщини, інтереси якої відстоюю особисто та представники «Батьківщини». Найвищою ж нагородою для себе та своїх побратимів, вважаю, має стати мир в Україні, цілісність держави, добробут громадян», — зазначив Олег Кравець. Присутні в залі вітали героя стоячи.

dsc_1613dsc_1616dsc_1609