Миколаївський «батьківщинівець» отримав наукове звання

Депутат Миколаївської облради від ВО «Батьківщина», директор ДП «Агрономія» Сергій Чмирь увійшов до складу Національної академії аграрних наук України.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на зібранні Академії партійця обрали членом-кореспондентом з наукового забезпечення регіонального розвитку агропромислового комплексу.

«Миколаївські «батьківщинівці» готові брати активну участь у реалізації Стратегії розвитку села, яка прийнята на недавньому Всеукраїнському вічі. До складу нашої команди входять справжні професіонали, практики та науковці в галузі АПК, яким є Сергій Чмир. Як очільник крупного господарства він застосовує новітні технології та методики, наукові досягнення. Його досвід та напрацювання допоможуть вивести українське село з кризи», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.