Миколаївський «батьківщинівець» привітав дітей з прийомних родин

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Чмир зустрівся з сім’ями, які взялися опікувати дітей.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в дирекції ДП «ДГ «Агрономія», яку очолює Сергій Чмир, щороку відбуваються такі зустрічі з батьками та дітьми.

В Арбузинському районі Миколаївщини про прийомні родини та будинки сімейного типу дбає депутат Миколаївської обласної ради Сергій Чмир. Він допомагає родинам, підтримує матеріально. Голова профкому господарства Валентина Науменко відзначила, що «батьківщинивець» турбується про сім’ї, робить все, аби дітки росли здоровими і щасливими, ні в чому не відчували потреби.

«Величезний людський подвиг взяти на себе відповідальність за долю дітей, які залишились без батьківського піклування. Ці люди заслуговують вдячності і пошани. Як представник «Батьківщини», завжди буду допомагати цим родинам, підтримувати їх, опікуватися», — зазначив Сергій Чмир.

Сергій Чмир вручив спортивні знаряддя, пазли, набори для дівчаток, м’ячі, торти восьми діткам сімейного типу Оксани та Віталія Фіщуків, п’яти малюкам Людмили та Василя Куценків, вихованцям прийомних сімей Олега Ісая, Оксани та Ігоря Парубіних, Тетяни Похійльченко, опікунських сімей Наталії Івашківськоі та Олексадра Баланова.