Миколаївський «батьківщинивець» привітав своїх побратимів на передовій

Перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець на травневі свята побував в Луганскій області.

За повідомленням прес-служби обласної парторганізації, учасник військових подій на Донбасі О. Кравець зустрівся з побратимами в станиці Луганська та передав їм подарунки від миколаївців.

Ініціативу привітати бійців на передовій підтримали депутати фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Михайло Соколов, Ігор Івануна, Анатолій Ніколенко, Володимир Гулін. «Батьківщинівці» виділили кошти на придбання пасхальних наборів, вітамінів, овочів та фруктів.

«Хлопці щиро дякували нашим депутатам за увагу, яка так необхідна їм в ці тривожні дні. Втім всі вони переконані в нашій заслуженій перемозі та в тому, що в Україні наступить мир. Головне, аби держава подбала про кожного учасника бойових дій та забезпечила достойний рівень життя», — зазначив Олег Кравець.

кравець2кравець1