Миколаївський «батьківщинівець» відстояв інтереси своїх виборців

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ігор Івануна виніс на розгляд комісії облради та сесії питання стосовно необґрунтованого підняття ціни на проїзд збоку миколаївського перевізника «Оріон-Авто».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до депутата звернулися мешканці сіл Радсад та Новобогданівка Миколаївського району зі скаргою на перевізника, який зависив вартість транспортних послуг.

«Провів декілька зустрічей з місцевими жителями та представниками транспортної фірми, що обслуговує ці села. На жаль, перевізник не пішов на компроміс та не погодився знизити ціну проїзду. Тож, направив листи керівництву Миколаївської обласної ради та облдержадміністрації з вимогою розірвати договір з «Оріон-Авто». Питання буде вирішено на засіданні транспортної комісії та наступній сесії облради», — зазначив «батьківщинівець» Ігор Івануна.

Жителі Миколаївського району в соціальних мережах висловили вдячність депутату за активну діяльність у питанні захисту їхніх інтересів.