Миколаївський «батьківщинівець» відстоює права городян на чисте довкілля

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар веде кампанію проти забруднення мікрорайону міста Новий Буг витоками побутової каналізації.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», протягом двох місяців мешканці Нового Бугу потерпають від несправності каналізаційної системи. Втім влада міста не реагує на скарги городян.

«На прохання мешканців міста звернувся до міського голови Нового Бугу з вимогою вирішити проблему. Той відмовив посилаючись на відсутність спеціалізованого транспорту. Не приймає ніяких дієвих заходів по усуненню забруднення й Держпродспоживслужби в Миколаївській області, чиновники обмежуються виключно відписками», — зазначає депутат обласної ради Олександр Бондар.

Партієць має тверді наміри довести справу по захисту прав городян на безпечне довкілля до кінця.