Миколаївський «батьківщинивець» виступив проти закриття сільських шкіл

Депутат Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» Сергій Чмир підтримав вимоги вчителів, батьків учнів та сільських голів трьох сіл Арбузинського району.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», люди звернулися до депутата з проханням не допустити закриття шкіл в селах Олексіївка, Бузьке та Новогригорівка.

Рішення про закриття шкіл в цих селах було прийнято особисто головою райдержадміністрації, без врахування думки громади. Депутат обласної ради Сергій Чмир, депутати Арбузинської районної ради разом із жителями сіл намагалися отримати пояснення від голови райдержадміністрації. Втім очільник району категорично відмовився від зустрічі та викликав поліцію.

«Батьки, вчителі, всі жителі цих трьох сіл опинилися в безвихідній ситуації. Як можна без обговорення з громадою, вирішувати питання закриття шкіл. Село буде існувати і процвітати, поки в ньому є де навчатися дітям, поки працює молодь та створює сім’ї. Чиновники ж повинні діяти в інтересах людей, а не в інтересах власних амбіцій. Влада і депутати мають виконувати волю людей», — зазначив «батьківщинивець» Сергій Чмир.

Люди, які висловили незадоволення діями голови Арбузинської райдержадміністрації, підписали Звернення на адресу Президента України, Кабінету Міністрів, облдержадміністрації та обласної ради.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30