Миколаївський «батьківщинівець» зафіксував незаконні дії на піщаному кар’єрі

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар заявив, що з кар’єру на околиці Нового Бугу Миколаївській області незаконно вивезли близько трьох тисяч тонн піску вартістю до трьох мільйонів гривень.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», з цього приводу депутат звернувся до поліції з вимогою провести слідчі дії відносно факту крадіжки.

«Перший випадок скоєння правопорушення зафіксував місяць тому, наступний – днями. Звернувся до поліції та місцевої влади, на що ті просили не піддавати факт розголосу та обіцяли вжити заходів. Натомість нічого не змінилося. Пісок видобувається та продається незаконно комерційним структурам та, за відсутності будь-яких документів, приватним особам», — зазначив «батьківщинівець» Олександр Бондар.

Партієць має намір звертатися з приводу виявленого злодійства до вищестоящих органів влади та правоохоронних органів.