Миколаївський «батьківщинівець» заявив про провокацію

Днями в миколаївських ЗМІ оприлюднена інформація про начебто отримання хабара з боку депутата Первомайської міської ради, очільника міської парторганізації ВО «Батьківщина» Тимура Глушка. У зв’язку з цим «батьківщинівець» провів прес-конференцію, на якій розповів журналістам про суть пред’явлених йому звинувачень та про те, як відбувалася інсценізація дачі хабара поліцейським агентом-провокатором.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутату інкримінують те, що він начебто примусив директора КП «Місто майбутнього» укласти договір оренди земельної ділянки під магазин.

«Насправді, до мене за консультацією звернувся підприємець, який хотів викупити або взяти в оренду ділянку землі в центрі міста для нібито будівництва магазину. Під час зустрічі у приміщення увірвалися співробітники правоохоронних органів і після затримання стали викладати з пакету гроші, які виявилися імітаційними купюрами. Я не торкався цих грошей, про що свідчить відсутність в мене на руках спеціальної фарби, якою помічені купюри», — зазначив Тимур Глушко.

«Батьківщинівець» переконаний, що справу проти нього сфабриковано і вона має явно замовний характер. Метою провокаторів є дискредитація молодого політика, який заявив про бажання балотуватися на наступних виборах в мери Первомайська, а конкуренти бажають вивести з гри лідера майбутніх виборчих перегонів.