Миколаївський «батьківщинівець» зі своїми виборцями переміг в протистоянні з перевізником-монополістом

Жителі сіл Новобогданівка та Радсад Миколаївського району пікетували будівлю Миколаївської обласної ради з вимогою знизити ціни на проїзд з сіл до Миколаєва. Своїх виборців підтримав депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Ігор Івануна.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», саме Ігор Івануна першим відреагував на невдоволення селян підняттям тарифів на проїзд. Протягом місяця без будь-якого попередження перевізник збільшив ціну на декілька гривень.

«На зустрічі виборці зазначили, що у зв’язку з низьким рівнем життя, вони просто не в змозі щодня сплачувати по 30 гривень, аби дістатися до обласного центру та зворотно. Більшість мешканців приміських сіл мають постійну роботу в Миколаєві, але їхнього заробітку не вистачить на підвищену ціну за проїзд. Я звернувся до керівника автотранспортного підприємства, до обласної ради аби розібралися із цією ситуацією на користь людей. Нарешті, ми добилися справедливості», — зазначив депутат-«батьківщинівець» Ігор Івануна.

Завдяки наполегливості та активності депутата, перевізник погодився знизити тарифи на проїзд до десяти гривень для жителів Радсаду і до 13 гривень для новобогданівців.

ив3ив2