Миколаївський депутат від «Батьківщини» підтримує соціальну сферу села

«Батьківщинівець», директор ДП «Агрономія» Арбузинського району Сергій Чмир перераховує свої депутатські кошти на об’єкти соціальної сфери села Агрономія.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», Сергій Чмир виділив 128 тисяч гривень на ремонт та придбання меблів для дитячого садка «Теремок» в Агрономії та 12 тисяч для дошкільного закладу «Казка» в селі Новоселівка Арбузинського району.

Депутат-«батьківщинівець» взяв під свою опіку й Агрономійську загальноосвітню школу, для якої закупив спортінвентар, меблі, оргтехніку, виділив кошти на будівництво газової котельні. Вже не перший рік партієць допомагає дитячому будинку сімейного типу родини Фіщуків «Будинок щастя».

«На жаль, державних коштів вистачає лише на фінансування захищених статей в бюджетних організаціях. Вважаю, що сільські діти мають навчатися в таких самих комфортних умовах, як і міські, — користуватися комп’ютерами, повноцінно займатися спортом, реалізовуватися у творчості. Тоді є надія, що молодь повернеться в село та буде плідно працювати на благо громади», — зазначив «батьківщинивець» Сергій Чмир.