Миколаївський депутат від «Батьківщини» виявив факти незаконних дій міської влади

Депутат Миколаївської обласної ради, «батьківщинивець» Олександр Бондар піддав критиці діяльність міського голови м.Новий Буг Максима Лагодієнка. Як з’ясував депутат, за усною згодою мера та фірми «Софія Граніт» відбуваються активні роботи із демонтажу очисних споруд, які знаходяться у комунальній власності територіальної громади міста.

Про виявлені порушення повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації «Батьківщина».

Як пояснив Олександр Бондар, очисні споруди були складовою Новобузької місцевої каналізаційної системи, які передані до комунальної власності. Відтепер від них залишилося 74 бетонні плити, які можна було би продати з аукціону всім бажаючим.

«Натомість міська влада не дотримається законодавства стосовно порядку проведення подібних робіт. Слід було мати рішення виконавчого комітету чи сесії міської ради, визначити підрядну організацію та вартість послуг із демонтажу, провести аукціон. Нині демонтаж проводиться в режимі цілковитої секретності», — відзначає «батьківщинивець» Олександр Бондар.

В разі доступності інформації про продаж плит, новобужани могли би придбати їх для своїх домоволодінь та водночас поповнити міський бюджет.

 

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30