Миколаївський депутат від «Батьківщини» засудив ситуацію із виділенням коштів на ремонт доріг

Депутат Миколаївської облради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар в ефірі столичної радіостанції пояснив, чому дороги в області знаходяться в непридатному стані.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», сесія облради ухвалила рішення про надзвичайний стан миколаївських доріг. Втім кабмін не відреагував.

«У столиці нам кажуть, що це політичне рішення і не має правового статусу. Просто зневажають фактом про створення тимчасової комісії з числа депутатів обласної ради та варіантом про відкрите засідання сесії Миколаївської обласної ради під кабміном. Так, нарешті міністр інфраструктури з фахівцями прибув. Переконався в жахливому стані доріг. Знову чекатиме грошей, яких немає?» — обурений Олександр Бондар.

На ремонт доріг в Миколаївській області, за підрахунками спеціалістів з «Батьківщини», потрібна сума в 2,5 мільярдів гривень. Дорога Н-11 потребує півмільйона, Н-14, яка найбільш розтрощена, — 700 мільйонів гривень. Що стосується Н-11, то уряд задекларував в цьому році 400 мільйонів гривень на ремонт цієї дороги. Втім існують проблеми із проведеннями своєчасних тендерів.