Миколаївський депутат від ВО «Батьківщина» сприяла оздоровлення дітей бійців АТО

Голова Кривоозерської районної партійної організації ВО «Батьківщина» (Миколаївська область), лідер місцевих партійців Наталія Дурачевська домоглася виділення путівок на оздоровлення дітей з родин воїнів, що воювали на Сході країни.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», завдяки зусиллям депутата до Данії на канікули відправляться двоє дітей загиблих учасників АТО та одна дитина з родини онкохворого захисника.

Ще 25 путівок найближчим часом отримують діти з родин бійців АТО та зможуть відпочити на курортах України. Саме завдяки наполегливості Наталії Дурачевскої діти з Кривоозерського району, батьки яких захищали Батьківщину на Сході, зможуть набратися сил, оздоровитися та отримати нові знання.

«Дізналася про можливість безкоштовно оздоровити дітей в обласному Департаменті соціального захисту населення. На ці цілі на область виділено 2 мільйони 800 тисяч гривень. Втім районна влада Кривоозерщини навіть не подала заявки до обласного Департаменту про наміри оздоровити дітей. Якщо держава виділяє кошти, чому ж не використати таку можливість та не зробити добру справу? Тим більш, якщо річ йде про дітей наших захисників», — зазначає Наталія Дурачевська.