Миколаївці відслужили молебень за здоров’я Надії Савченко

30 липня, активісти миколаївської міської організації партії «Батьківщина» відслужили молебень за здоров’я політичною ув’язненою Надії Савченко, над якою почалося судилище в російському місті Ростов-на-Дону.
Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації «ВО «Батьківщина».
Полонена російськими спецслужбами українська патріотка Надія Савченко вже близько року перебуває в ув’язненні.
Миколаївські активісти партії «Батьківщина» проявили власну ініціативу і відстояли службу за здоров’я української льотчиці.

«Ми сьогодні зібралися тут, що б підтримати українську патріотку, жінку-героя Надію Савченко, яку незаконно утримує в ув’язненні Путін і його сподвижники. Упевнений, що сьогоднішня служба за здоров’я додасть Надії сил для боротьби з режимом, полонянкою якого вона опинилася, захищаючи Україну і спокій наших громадян, — зазначив керівник Миколаївської міської організації ВО «Батьківщина» Василь Орел.

Як відомо, Надія Савченко є народним депутатом України і була обрана за списком партії «Батьківщина», де зайняла почесне перше місце.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31