Миколаївці відслужили молебень за здоров’я Надії Савченко

30 липня, активісти миколаївської міської організації партії «Батьківщина» відслужили молебень за здоров’я політичною ув’язненою Надії Савченко, над якою почалося судилище в російському місті Ростов-на-Дону.
Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації «ВО «Батьківщина».
Полонена російськими спецслужбами українська патріотка Надія Савченко вже близько року перебуває в ув’язненні.
Миколаївські активісти партії «Батьківщина» проявили власну ініціативу і відстояли службу за здоров’я української льотчиці.

«Ми сьогодні зібралися тут, що б підтримати українську патріотку, жінку-героя Надію Савченко, яку незаконно утримує в ув’язненні Путін і його сподвижники. Упевнений, що сьогоднішня служба за здоров’я додасть Надії сил для боротьби з режимом, полонянкою якого вона опинилася, захищаючи Україну і спокій наших громадян, — зазначив керівник Миколаївської міської організації ВО «Батьківщина» Василь Орел.

Як відомо, Надія Савченко є народним депутатом України і була обрана за списком партії «Батьківщина», де зайняла почесне перше місце.