Миколаївці взяли участь у всеукраїнському з’їзді ВО «Батьківщина».

22 січня в День 100-річчя Соборності України в Києві відбувся Форум єднання. У межах заходу відбувся урочистий з’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з метою висунення Юлії Тимошенко на пост Президента України. В роботі форуму взяла участь миколаївська делегація, до складу якої увійшли активісти ВО «Батьківщина», депутати рад різних рівнів, керівники районних та міських парторганізацій.  Як Очолили делегацію делегати з’їзду, керівник Миколаївського обласного партосередку Михайло Соколов та його перший заступник Олег Кравець. Як зазначив Михайло Соколов, — «з’їзд має об’єднавчу мету, символічно, що він проходить у день 100-річчя Соборності України. З цього форуму, переконаний, почнеться нова історія України. Адже єдиним політиком, який зможе об’єднати Україну та вивести її на новий рівень розвитку є майбутній Президент України, лідер ВО «Батьківщина» та лідер нації Юлія Володимирівна Тимошенко». А учасник АТО Олег Кравець присвятив лідеру «Батьківщини» вірш, у якому порівняв незламність Юлії Тимошенко зі стійкістю захисників Донецького аеропорту і назвав її «єдиним політичним кіборгом України». Юлія Тимошенко у відповідь подякувала українським воїнам за мужність і заявила, що для неї велика гордість бачити їх гостями урочистого з’їзду «Батьківщини» та стояти з ними на одній сцені. «Вони – найкраща частина нашої національної української команди. Велика гордість для мене, що вони сьогодні є гостями нашого з’їзду. Велика гордість – кожне слово, яке вони щойно сказали. І велика відповідальність для всіх нас, і для мене особисто, не підвести їх на політичному полі бою», – зізналася політик. В роботі  форуму взяли участь майже 50 представників Миколаївської громадської організації «Батьківщина Молода» з Миколаєва та Первомайська, яку очолив керівник обласної ГО Тимур Глушко. Учасники форуму висловили одностайну підтримку Юлії Тимошенко в боротьбі у президентських перегонах та побажали лідеру перемоги!