Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята весни та міжнародного дня жінок! Початок весни, розквіту природи традиційно пов’язують з жінкою, як символом кохання, радості, щастя, надії. У цей чудовий день серця всіх чоловіків країни зігрівають почуття особливої ніжності і поваги до вас: одвічних берегинь України. Тож цей день завжди буде для всіх нас справжнім святом.

Крізь роки і випробування ви несете доброту, ніжність і милосердя. Багато з вас поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. І показує в нинішній непростій ситуації приклади виваженості, терпіння, відповідальності. Нехай ці дні, любі жінки, увійдуть у вашу оселю з ароматом перших квітів, з чистим подихом весняного повітря, з першими сонячними променями, які зігріють ваші серця.

Бажаємо вам, чарівні жінки, доброго здоров’я, щедрої долі, життєвих успіхів і щедрот, родинного добробуту і злагоди, здійснення найзаповітніших мрій. Хай не залишає Вас надія на краще життя! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні мрії! Будьте коханими та щасливими!

Миколаївська обласна

парторганізація ВО «Батьківщина»