Місцеві вибори – це шанс розпочати реформи з регіонів, – Юлія Тимошенко

Першим кроком «Батьківщини» на місцевих виборах має стати відкриття списків усіх кандидатів в депутати до місцевих рад.

З таким закликом до однопартійців звернулася сьогодні на з’їзді партії лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Надрукуйте в усіх ЗМІ, покажіть, як нам треба формувати списки і послухайте людей. Послухайте для того, щоб ви мали можливість заздалегідь прибрати зі списків тих кандидатів в депутати, які так чи інакше скомпрометували себе перед громадою», – закликала місцеві осередки Голова партії.

Юлія Тимошенко нагадала, що перед парламентськими виборами відбулося очищення партії від тих, хто «скомпрометував себе перед громадою», і висловила сподівання, що сьогодні в лавах «Батьківщини» таких людей вже немає.

«Я вірю в вас! Вірю, що ви не дасте змарнувати шанс! Вірю, що ви станете опорою місцевих громад! І тому якість нашої команди, здатність тримати позиції, здатність не зраджувати, не входити в корупційні змови в місцевих радах стає просто безцінною. Це той час, коли «Батьківщина» повинна себе показати у великій потужності», – зазначила вона.

Окрім цього, політик вважає місцеві вибори реальним шансом «розпочати реформи з регіонів».

«Це шанс розпочати реформи з регіонів, з місцевих органів самоврядування, з кожного села, міста, селища, району і області», – пояснила лідер «Батьківщини».

«Я розглядаю місцеві вибори як сильну, потужну, самостійну силу, яка буде сформована на місцевому рівні, яка дасть людям результат на тлі не дуже професійної роботи центральної влади і корупції, яка накрила країну. Це шанс знищити зневіру і підняти державу. Це той випадок, коли риба гниє з голови, а чистити її треба з хвоста», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше

Юлія Тимошенко: Докласти всіх зусиль, щоб наблизити мир і відновлення єдності України

Докладніше

Юлія Тимошенко: Країні потрібна влада, яка працюватиме в інтересах людей, а не на догоду міжнародним спекулянтам

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31