Молоді «батьківщинівці» Миколаєва допомагають дітям

Миколаївська громадська організація «Батьківщина Молода» оголосила про акцію до Міжнародного дня захисту дітей.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», хлопці та дівчата через соціальні мережі закликали небайдужих громадян приєднатися до ініціативи «Подаруй дітям радість!»

В рамках акції оголошено про збір речей для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. «Батьківщинівці» закликають громадян принести до офісу обласної парторганізації іграшки, дитячий одяг, канцелярське приладдя, спортивний інвентар, книги, диски з дитячими фільмами та мультфільмами, інше.

«Ми вже зібрали власними силами декілька коробок іграшок та книг. 1 червня віддамо всі наші комплекти в інтернати та дитячі будинки області. Це не разова акція. В офісі обласної парторганізації «Батьківщина» регулярно діє пункт благодійності. Ми відкриті для людей, які готові допомогти дітям-сиротам, бійцям АТО, малозабезпеченим громадянам», — зазначила заступник голови обласної громадської організації «Батьківщина Молода» Олена Рябенко.