Молоді «батьківщинівці» Миколаєва закликали городян дотримуватися законів

В День Європи активісти громадської організації «Батьківщина Молода» провели акцію проти паління в громадських місцях.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», молоді люди вийшли на вулиці та інформували городян про ті місця, де паління заборонено. Вони роздавали листівки, в яких містилися інформація про норми законодавства.

В листівці зазначено, що згідно Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» паління заборонено на зупинках транспорту, на дитячих майданчиках, на територіях спортивних фізкультурно-оздоровчих споруд.

«Ми вирішили привернути увагу миколаївців до проблеми з метою, аби й вони стали більш активними у боротьбі з тими, хто палить в заборонених місцях. Адже всі мають дотримуватися законів. Невипадково наша акція відбулася в День Європи із закликом «Будь європейцем! Дотримуйся законів!», — зазначила заступник голови Миколаївської обласної організації «Батьківщина Молода» Олена Рябенко.

паління2паління1паління3