Молоді «батьківщинівці» вкотре виступають проти високих цін на бензин.

Хлопці та дівчата обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» провели акцію за зниження цін на паливо. Це вже друга акція, що відбулася на найбільш жвавій площі Миколаєва.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Молоді люди вийшли з партійними та державними прапорами, тримаючи в руках плакати. В закликах висловлено протест проти свавілля діючої влади та високих тарифів на бензин, і як наслідок, — на всі споживчі товари. «Батьківщинівці» заявили, що наші шляхи вщент зруйновані, втім вони не ремонтуються, незважаючи на те, що з кожного літру бензину на ремонт доріг йде одна гривня.

«Особисто приголомшена ситуацією з вартістю бензину та якістю доріг. Адже одне іншому не відповідає. В країнах Європи за цивілізовані траси йде оплата з користувача доріг, тобто з автовласника. В нас автовласник сплачує кошти, які абсолютно не відповідають якості дорожнього полотна. А згодом він ще й вимушений сплачувати за ремонт автівки, яка пошкоджена внаслідок неякісних доріг. Ми вимагаємо, аби ціна на бензин становила 7 гривень за літр. За підрахунками спеціалістів це обґрунтовано. Адже світові ціни на нафту істотно знизилися. Тож при нинішньому курсі у 28 доларів за барель, ціна за літр А95 у 7,87 грн. є цілком реальна», — зазначила учасниця акції, активістка «Батьківщини молодої» Юлія Кузміч.

Представники партії звертались до миколаївців із закликом підтримати їхні дії та позицію партії. Вони ж роздавали перехожим та водіям інформаційні листівки.

бензин2бензин1бензин3