На кордоні Миколаївської та Одеської області партійці розгорнули 100-метровий Державний прапор

На честь 100-річчя з Дня Соборності України «батьківщинівці» Миколаївщини та Одещини розгорнули на кордоні областей 100-метровий жовто-блакитний прапор та організували живий ланцюг єднання.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на кордоні об’єдналися дві колони, які вийшли назустріч одна одній та тримали прапори завдовжки у 50 метрів кожен.

«Сотні мешканців наших областей приєдналися до Всеукраїнської акції, яку проголосила лідер ВО «Батьківщина» Юлій Тимошенко. В день Злуки ми з’єднали наші прапори в єдиний, як символ незалежності та соборності України. Ми взялися за руки та продемонстрували всій країні, що лише Юлія Тимошенко може об’єднати країну та здобути мир», — зазначила член бюро Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська.