На Майдані билося серце великої нації, – Юлія Тимошенко згадала трагічні події Революції Гідності

У цей самий день п’ять років тому розпочиналися найважчі події Революції Гідності. Це була мить, коли нація повстала проти свавілля, деспотії та невігластва, коли люди обрали і захистили справжні цінності, а не зачинилися у власній «хаті скраю».

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook, вшановуючи пам’ять Небесної Сотні, всіх, хто поліг в бою за Україну.

«Тривожний і вирішальний день. Страшна і трагічна ніч. Навіть далеко від Києва, за ґратами, я чула, як б’ється серце великої нації. Сьогодні не просто річниця. Це – день народження справді нової, європейської України», – наголосила лідер «Батьківщини».

Вона прикро зауважила, що втрати найкращих синів і дочок України на Майдані, Крим, Донбас, війна – усе це «наслідки великої помилки невірного вибору, яку ми виправляємо досі».

«Тоді весь Майдан, а за ним і вся нація вірила, що зміни – можливі! Що Небесна Сотня загинула не просто так. Наступні 5 років не принесли тих змін, на які всі чекали, на жаль», – зазначила Голова партії.

Юлія Тимошенко переконана, країна має втілити те, заради чого наші герої віддали свої життя, адже «іншого вибору у нас немає».

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31