На Миколаївщині члени Очаківської партійної організації «ВО «Батьківщина» провели суботник з благоустрою та збереження зелених насаджень на території міста

На Миколаївщині члени Очаківської партійної організації «ВО «Батьківщина»,  провели  суботник. Метою проведення було формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження об’єктів та елементів благоустрою, зелених насаджень на території міста.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації.

Питання поліпшення санітарного стану та благоустрою міста знаходиться на постійному контролі у керівника Очаківської партійної організації «ВО «Батьківщина» Тимошенко Євгена Юрійовича. Він зазначив —« що  втомився жити в брудному місті. Оскільки міська влада не проводить належного благоустрою міста. Відповідно до ст.30, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.11.2009р №1320р. «Про затвердження національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015р» Ми і вирішили проводити такі акції «Зроби наше місто чистішим»

             

 

«Санітарна очистка та благоустрій міста залежить тільки від нас, адже ніхто з сусідніх населених пунктів не прийде зробити для нас порядок. Сьогодні багато розмов довкола екологічного податку, але поки що такого закону не прийнято. І дуже школа. Бо якщо громадяни почнуть платити за екологічну чистоту, як за комунальні послуги, то і цінуватимуть наведений благоустрій більше. Все ж хочеться надіятись, що у м. Очакові буде взаєморозуміння влади та громади стосовно питання чистоти і благоустрою територій міста».

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31