На Миколаївщині навчаються «батьківщинівці»

В Миколаївській області відбувся цикл тренінгів «Робота з виборцями в міжвиборчий період», які провели активісти партії, які отримали сертифікати міжнародного зразку.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в навчанні взяли участь близько 100 слухачів з п’яти районів області. Серед них — депутати місцевих рад, кандидати в депутати, голови міських та районних партійних організацій, партійні активісти.

В ході тренінгу учасники тренінгу проаналізували результати виборів до об’єднаних територіальних громад області, відзначили позитивні тенденції та неефективні заходи виборчої компанії, висловили пропозиції стосовно нових методів роботи з виборцями.

«Подібні тренінги надто корисні для активістів та депутатів від ВО «Батьківщина». Адже вони оволодівають навичками постійної взаємодії з виборцями, вчаться виділяти основні проблеми округів, розробляють плани роботи майбутньої виборчої компанії. Отримавши теоретичні знання, «батьківщинівці» готові застосувати їх на практиці. Зокрема на чергових виборах до об’єднаних територіальних громад, що відбудуться в квітні цього року», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

тренінг1тренінг3тренінг2