На Миколаївщині – новий очільник «батьківщинівців»

В Миколаєві відбулося розширене бюро обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на якому представлено нового керівника та окреслені завдання осередку в нинішніх умовах.

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», виконуючим обов’язки голови призначено народного депутата України минулого скликання Вадима Підберезняка.

«Сьогодні партія починає працювати в нових умовах. На жаль, діюча влада не прислухалася до порад та пропозицій нашої партії та її лідерки. Цілком підтримую рішення – йти в опозицію. Тим більш, що рішення стало логічною реакцією на голосування з боку так званих «слуг» з питань землі», — зазначив Вадим Підберезняк.

Він закликав миколаївських «батьківщинівців» консолідуватися та активно виступати проти прийняття сумнозвісного закону про ринок землі у другому читанні. Також він окреслив завдання для партійців з приводу подальшої розбудови партії в області та підготовки до місцевих виборів.