На Миколаївщині партійна організація «ВО «Батьківщина» проводить в школі уроки патріотизму

В селі Баловне Новоодеського району, що на Миколаївщині, членом бюро партійної організації Новоодеського району Комнатним Євгеном Олександровичем було проведено в школі урок патріотизму  – залучити батьків та дітей до волонтерства.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної партійної організації.

Не менше важливою є допомога волонтерів бійцям. Для наших солдат дуже важлива не лише матеріальна, а й моральна підтримка, особливо дітей, адже саме заради їхнього щасливого майбутнього і взяли хлопці в руки зброю. Чи не найбільш радіють солдати дитячим малюнкам та листам. Коли бійцям привозять гуманітарну допомогу, вони найперше шукають листівки та малюнки від дітей. Саме ці дитячі послання не дають впасти духом бійцям, піднімають настрій та є для них справжніми оберегами, які носять у кишенях курток, бушлатів, бронежилетів.

Євгеній Олександрович розповідав учням, що на сьогодні в зоні АТО дуже багато поранених бійців. Тих солдат, які потребують дорого лікування потрібно відправляти лікуватися за кордон, на це все потрібні кошти і не малі.

Школярі розповідали, що проводили благодійні акції, ярмарки реалізовували на них різноманітні вироби, зроблені власноруч, виготовляли солодощі,писали листи на передову та слали малюнки. І це не «з-під палки».

«Дитяча ініціатива і їхні щирі почуття глибоко вражають. Побажання, листи і малюнки вселяють віру та  морально підтримують хлопців на передовій. Дитинство і війна поняття не сумісні, але дивлячись на діяльність наших діток розумієш, що дитячий розум здатний розмежувати добро і зло. І добра в наших діток набагато більше, ніж негативу. Тому в нас є майбутнє! Школярі обіцяють допомагати, тому що в дітей єдине бажання: нехай, нарешті в Україні настане спокій» – зазначив член бюро партійної організації Новоодеського району «ВО «Батьківщина» Комнатний Євгеній Олександрович.

Директор школи Біла Олена Олексіївна подякувала Комнатному Євгенію Олександровичу за години спілкування, за допомогу, яку вони надають армії та родинам бійців.