На Миколаївщині продовжується збір підписів проти підвищення тарифів на житлово – комунальні послуги

В місті Миколаєві під керівництвом голови Миколаївської міської партійної організації «Батьківщина» Орла Василя Миколайовича продовжується збір підписів під зверненням до Президента України та Прем’єр – Міністра України щодо зниження тарифів на житлово – комунальні послуги до рівня економічно – обґрунтованих.
Про це повідомила прес – служба Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».
Намети ВО «Батьківщина» де проводиться збір підписів, функціонують в Центральному, Заводському, Ленінському та Корабельному районах міста.
Переважна більшість мешканців Миколаївщини обурені тим, що підвищення тарифів відбувається в часи війни та економічної кризи, коли доходи громадян падають, а вони змушені платити більше за комунальні послуги та схвально ставляться до ініціативи голови партії Юлії Тимошенко щодо пониження тарифів.
Організатор акції по збору підписів у м. Миколаїв, голова Миколаївської міської партійної організації «Батьківщина» Василь Орел на питання журналістів, «Чого партійці очікують від акції що проходить?» зазначив:- «Ми сподіваємося, що влада схаменеться, дослухається до громадської думки та висновків експертів робочої групи, які визнали що тарифи на газ в Україні завищені вдвічі і перегляне питання про підвищення тарифів»

подписи Николаев1 подписи Николаев