На Миколаївщині продовжується збір підписів проти підвищення тарифів на житлово – комунальні послуги

В місті Миколаєві під керівництвом голови Миколаївської міської партійної організації «Батьківщина» Орла Василя Миколайовича продовжується збір підписів під зверненням до Президента України та Прем’єр – Міністра України щодо зниження тарифів на житлово – комунальні послуги до рівня економічно – обґрунтованих.
Про це повідомила прес – служба Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».
Намети ВО «Батьківщина» де проводиться збір підписів, функціонують в Центральному, Заводському, Ленінському та Корабельному районах міста.
Переважна більшість мешканців Миколаївщини обурені тим, що підвищення тарифів відбувається в часи війни та економічної кризи, коли доходи громадян падають, а вони змушені платити більше за комунальні послуги та схвально ставляться до ініціативи голови партії Юлії Тимошенко щодо пониження тарифів.
Організатор акції по збору підписів у м. Миколаїв, голова Миколаївської міської партійної організації «Батьківщина» Василь Орел на питання журналістів, «Чого партійці очікують від акції що проходить?» зазначив:- «Ми сподіваємося, що влада схаменеться, дослухається до громадської думки та висновків експертів робочої групи, які визнали що тарифи на газ в Україні завищені вдвічі і перегляне питання про підвищення тарифів»

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31