На Миколаївщині триває акція «Ялинка пам’яті»

В квітні цього року «Миколаївська Батьківщина» ініціювала проведення акції «Ялинка пам’яті» на честь 76-ої річниці визволення Миколаївщини від нацистів та 75-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні. В рамках акції миколаївські партійці висадили хвойні дерева біля монументів загиблим воїнам в Новоодеському та Миколаївському районах. Сьогодні активісти «Миколаївської Батьківщини» висадили хвойні дерева у м. Баштанка.

В заході взяли участь керівник обласної парторганізації Вадим Підберезняк, очільниця Баштанської РПО ВО «Батьківщина» Лідія Заболотня та депутат Баштанської міськради Віталій Грицюк. За словами лідера Вадима Підберезняка, подібні акції не дають забути нам про тих людей, що віддали своє життя за наше майбутнє.

Депутат Віталій Грицюк впевнений, що навіть в умовах карантину можна провести челендж по висадці дерев, в знак пам’яті про загиблих в роки Другої Світової війни. «Сьогодні з’явилося багато «диванних експертів», які вміють лише критикувати. Подібні акції можливо проводити навіть в умовах карантину, особливо, якщо ці дерева висаджені в пам’ять про тих людей, що віддали життя за майбутнє і здоров’я своїх дітей, внуків та правнуків, — відзначив Віталій Грицюк.

Підсумовуючи проведення акції «Ялинка пам’яті», Лідія Заболотня наголосила на тому, що дерева — це не лише пам’ять про загиблих, а також благоустрій території, чисте довкілля жителів м. Баштанка.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31