На Миколаївщині відбулися конференції з висування кандидатів до ОТГ

21 листопада в Миколаївській області відбулося відразу п’ять конференцій районних осередків ВО «Батьківщина», — в Арбузинському, Доманівському, Березанському, Миколаївському та Снігурівському районах. Делегати конференцій висунули кандидатів у депутати та кандидатів у голови об’єднаних територіальних громад, вибори до яких відбудуться 24 грудня.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» в роботі районних конференцій взяли участь народні депутати України Іван Кириленко, Вадим Івченко, Євген Євтушок.

«Ми сподіваємося на потужну команду «батьківщинівців» Миколаївської області та очікуємо на перемогу наших кандидатів. Нинішні вибори мають дуже важливе значення для місцевих громад,  адже громада стане базовим рівнем та отримає такі повноваження, про які і не мріяли районні та обласні держадміністрації. На жаль, реформа з децентралізації проводиться владою надто швидко і ми були проти цього. Те, що відбувалося в Польщі протягом 16 років, в Україні хочуть зробити за 16 місяців. Втім, якщо ми не змогли цей процес зупинити, «батьківщинівці» мають його очолити. І ми перемагаємо. На всіх виборах, що вже відбулися до ОТГ, саме «Батьківщина» виборола перше місце», — зазначив перший заступник голови ВО «Батьківщина» Іван Кириленко.

Він побажав всім кандидатам успіхів у непростих перегонах та вручив «Золоту відзнаку Батьківщини» голові Новополтавської ОТГ Юрію Медведєву, який здобув перемогу на виборах, що відбулися 29 жовтня.

Всього миколаївські «батьківщинівці» до п’яти громад висунули 110 кандидатів у депутати та п’ять кандидатів у голови ОТГ.