На Миколаївщині здійснено черговий напад на оселю «батьківщинівця»

Вночі невідомі здійснили напад на будинок депутата Вознесенської міської ради від ВО «Батьківщина» Юрія Кондратенкова. Зловмисники намагалися підпалити приватний будинок та закидали пляшками з запалюючою сумішшю.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», попередній напад, коли будівлю цього ж депутата обстріляли з вогнепальної зброї та залишили поминальний вінок, стався  27 травня 2017 року. Втім до цього часу правоохоронці не здійснили відповідних слідчих дій та не виявили зловмисників.

Юрій Кондратенков не вбачає в діях зловмисників ніяких інших мотивів, окрім як політичних та пов’язаних з його депутатською діяльністю. Очолюючи депутатську комісію з законності та правопорядку в міській раді, будучи одним з лідерів опозиційних сил в Вознесенську, «батьківщинівець»  зі своєю принциповою позицією в міській раді заважає багатьом місцевим корупціонерам.

«Миколаївська ОО «Батьківщина» вкотре звернулася до правоохоронних органів з вимогою розпочати дієві слідчі дії стосовно погроз депутату Вознесенської міської ради, знайти та притягнути до відповідальності правопорушників. Переконаний, що саме з-за того що Юрій Кондратенков є депутатом від ВО «Батьківщина», влада та правоохоронні органи «спускають на гальмах» дану справу», — зазначає перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31